Hoe kunnen we je helpen?

Praktische informatie

Onze workshops kunnen worden gereserveerd door gezelschappen van minimaal 8 deelnemers. De workshop kan op een datum en tijd naar keuze worden gereserveerd. De mogelijkheden vind je op de pagina van de desbetreffende workshop. Bij een gezelschap van minimaal 8 deelnemers volg je een privé workshop met alleen jouw gasten.

Jazeker! Kijk in onze agenda welke workshops een open inschrijving hebben. Aan deze workshops kun je alleen deelnemen. De groep zal dan ook uit verschillende deelnemers bestaan. 

Het minimaal aantal deelnemers voor onze workshops is 8. Het maximumaantal verschilt per workshop en kun je terugvinden op de pagina van de desbetreffende workshop. Het is mogelijk om een workshop te boeken met minder dan 8 personen, maar hiervoor geldt echter wel het tarief voor 8 personen.

Volgens een handige boodschappenlijst haal je zelf de benodigdheden in huis. Je ontvangt deze lijst 5 dagen voor aanvang van de workshop. 

De maaltijdboxen kunnen worden afgehaald op de locatie Utrecht. Wilt u de maaltijdbox aangeleverd krijgen dan komen hier bezorgkosten bij. De kosten van bezorgen zijn sterk afhankelijk van hoeveel maaltijdboxen u wilt bestellen. 

Het benodigde keukengerei verschilt per workshop. Bereid je goed voor en check op de workshoppagina de benodigde materialen, die worden aangeduid met symbolen. De materialen worden daarnaast ook op het recept aangeduid.

Elke workshop heeft een andere tijdsduur. De duur wordt aangegeven op de workshoppagina.

Inhoud van de workshops

Jazeker, per workshop staan de allergenen aangegeven zodat je zeker weet welke workshop voor jou geschikt is. Mocht je mee willen doen aan een workshop waar een ingrediënt voor nodig is die je niet kan of mag eten, dan kunnen we vooraf in overleg kijken welk alternatief voor jou geschikt is.

Ja. Naast kookworkshops kun je ook bij ons terecht voor andere culinaire workshops. Hier vind je het aanbod. Ben je geïnteresseerd in het geven van een workshop die we nog niet aanbieden? Meld je dan aan om zelf een St(r)eaming Chef te worden.  

Ja, wij bieden verschillende soorten workshops aan met verschillende niveaus. Omdat wij vinden dat je zelf het best kunt inschatten wat jij uitdagend vindt geven we geen moeilijkheidsgraad aan bij de workshops.

En hoe! Dat is één van de belangrijkste punten tijdens onze workshops. Omdat je digitaal kookt in een kleine groep is er voldoende tijd en ruimte om vragen te stellen aan de chef die de workshop geeft.

Technische vragen

We werken standaard met Microsoft Teams. Voor het beste resultaat vragen wij om gebruik te maken van de laaste versie van de applicatie. Naast Microsoft Teams is het ook mogelijk om via ZOOM een online kookworkshop te volgen dit kunt u aangeven tijdens de reservering. 

St(r)eaming Chefs houdt zich aan de privacywet zoals opgesteld door de Nederlandse overheid. Jouw gegevens worden enkel gebruikt voor de uitvoering van de workshop die je hebt geboekt. Je wordt niet op een mailinglijst geplaatst, tenzij je hier zelf toestemming voor geeft.

De livestream wordt niet standaard opgenomen. Het is mogelijk om de stream tegen betaling op te laten nemen. We sturen deze vervolgens per e-mail toe, zodat je de workshop nogmaals kunt volgen.

Prijs en annuleren

De kosten per persoon liggen tussen de €7,50 en €25 per persoon. Dit is afhankelijk van de duur en de invulling van de workshop.

Bij het maken van de reservering dien je direct via de website te betalen. Dit kan via iDeal, creditcard en PayPal.

Je kunt een reservering tot 7 dagen voor aanvang kosteloos annuleren via de bestellingen in jouw account. Selecteer de desbetreffende workshop, dan zie je de button waarmee je de reservering kunt annuleren. De betaling wordt op dezelfde manier als waarop je hebt betaald naar je teruggeboekt. Wanneer je later dan 7 dagen voor aanvang wilt annuleren krijg je jouw betaling helaas niet meer teruggestort. Je mag dan wel iemand anders mee laten doen met de workshop op jouw reservering.

Deze informatie geldt enkel voor workshops op open inschrijving in onze agenda. Privé workshops met een eigen gezelschap gaan onder voorbehoud altijd door. De inschrijvingen voor de workshops sluiten 7 dagen voor aanvang. Zodra de inschrijvingen zijn gesloten sturen we alle aanvullende informatie via e-mail naar de deelnemers toe. Mochten er onverhoopt te weinig inschrijvingen zijn, dan brengen we je hiervan direct op de hoogte.

Op dit moment verkopen we nog geen cadeaukaarten voor de workshop. Wil je iemand verrassen met een digitale workshop? Schrijf dan jezelf in en laat degene deelnemen met jouw reservering

Winkelwagen
Scroll naar top
Deze website gebruikt cookies. Lees hier meer over in onze Privacyverklaring