Samen digitaal de keuken in

met St(r)eaming Chefs

STERKER

door de intelligente lockdown 2020

De passie van De Kookfabriek is koken: we staan ermee op en gaan ermee naar bed. Voordat de lockdown in het voorjaar van 2020 werd ingesteld, verzorgden we met De Kookfabriek dagelijks kookworkshops voor kleine en grote gezelschappen. Door de sluiting van de horeca kwam hier verandering in.
Maar… stilzitten is niets voor horecamensen. Wij doen graag iets voor anderen.
En zo ontstond St(r)eaming Chefs.

Het begon klein en gratis. Als tegenprestatie vroegen we onze gasten om ons te volgen via social media. Daarnaast konden de deelnemers een donatie doen om De Kookfabriek te supporten. Van deze inkomsten werden de boodschappen betaald, waardoor St(r)eaming Chefs door kon stomen.

De aanvragen bleven binnenkomen. We gaven soms wel drie livestreams achter elkaar! Door onder andere de donaties en het enthousiasme van ons personeel en de deelnemers konden we de digitale workshops naar een hoger lever tillen. We breidden naar wens van onze gasten onze arrangementen uit met culinaire quizzen en online kookwedstrijden.

Toen andere chefs van ons initiatief hoorden, wilden ze maar al te graag meedoen. Want: hoe fantastisch is het om workshops aan enthousiaste deelnemers te geven vanuit je eigen keuken? De aanmeldingen van chefs blijven binnenkomen en daar zijn we maar wat trots op!

Benieuwd naar onze St(r)eaming Chefs? Boek een leerzame én culinaire workshop en maak er samen met ons een digitaal feestje van!

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of een geweldig idee? Laat een bericht achter en wij doen er alles aan om zo snel mogelijk te reageren.

Scroll naar top
Deze website gebruikt cookies. Lees hier meer over in onze Privacyverklaring